Novi katalog

Ktalog Cvetje za poletje 2009 Spoštovani ljubitelji cvetja!

Pred Vami je drugi, skrajšani katalog Cvetje za poletje, ki smo ga za prave ljubitelje cvetja pripravili v Gospodarskem interesnem združenju Profesionalna vrtnarska družba. Katalog si lahko ogledate s klikom na naslovnico, ali pa si ga naložite na svoj računalnik, če kliknete na naslednjo povezavo in izberete možnost shrani: shrani katalog.

Tako kot vsako pomlad doslej tudi letos predstavljamo nekaj svežih novosti svetovnih gojiteljev. Nove sorte cvetja in nove kombinacije Vam bodo popestrile Vaše zasaditve in prinesle še več življenja v Vaš dom.

Za nas so pomembne informacije in kakovost. V našem združenju je sedaj še več novih vrtnarij, kjer lahko dobite večji katalog Cvetje za poletje, ki ima letos že 44 strani. Dodatne sveže informacije lahko dobite tudi na našem blogu pvd.kalpot.com in na internetnih straneh www.pvd.si. Za bolj zahtevne še vedno ponujamo odlično knjigo izpred dveh let avtorice Ruth Podgornik-Reš Cvetoče preobrazbe, kjer boste našli marsikatero koristno informacijo.

Upamo, da boste z vsemi nasveti, zdravimi sadikami in s kakovostnimi materiali lahko zadovoljni negovali svoje rastline in uživali v cvetju.

Še vedno trdimo: Z nami in dobrimi materiali Vam mora uspeti, ker smo vrtnarji!

Tomaž Čufer,
predsednik upravnega odbora gospodarskega interesnega združenja Profesionalna vrtnarska družba
Ana Frbežar, Lojze Gašperlin, Simona Kurbus, Damjana Napret-Čeperlin,
člani upravnega odbora

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja