Sobotna reportaža

Dolgujem še prispevek sobotnega  Dneva zelenjave na vrtnariji Valner v Šentjurju. Kot vedno obisk množičen. Kako tudi ne, saj je to že tradicija. Ljudje vsako leto zasadijo več zelenjavnih ter uporabnih gredic in posod. Če pa je zraven vključen še vrh slovenske kulinarike-uspeh zagotovljen. Sami mojstri na kupu: Borut Jovan, Marko Pavčnik, Igor Jagodic. Njihove mojstrovine so navduševale. Najprej smo seveda okušali paradižnike in paprike potem pa vse to zmešali z moderno kuhinjo. Prvič probala surov sladek krompir z začimbami-dober je.

DSC_0664 DSC_0660 DSC_0663 DSC_0666 DSC_0685 DSC_0688

DSC_0649 DSC_0648 DSC_0641 DSC_0640 DSC_0639 - kopija DSC_0638 - kopija

Urša z malo Izo

Chef Igor Jagodic pri delu

Chefa Borut Jovan in Marko Pavčnik

Skupaj s pomočniki

DSC_0699 DSC_0667 DSC_0668 DSC_0669 DSC_0684 DSC_0683 DSC_0682 DSC_0681 DSC_0680 DSC_0679

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja