Košarica

Vaša košarica je prazna!

Zelena fasada

Domov Storitve Zelena fasada
Člani Giz-Profesionalna vrtnarska družba, smo med vodilnimi gojitelji okrasnih sadik, sadik zelenjave in trajnic v Sloveniji. V naših proizvodnih rastlinjakih vzgajamo preverjene vrste in sorte rastlin po standardih klasične vzgoje, kar pomeni, da so rastline kompaktno vzgojene, utrjene na nižjih temperaturah in tako lažje prenesejo presaditveni šok pri spomladanskem sajenju. Uporabljamo težje substrate z več črne šote gline in ne samo belo šoto, ki zadržuje manj hranil in vode, kar se pozna že pri kratkem shranjevanju rastlin v prodajnih prostorih in pri vas doma. Take sadike se hitro osušijo in po nekaj dneh jim zmanjkuje hranil.
V naši ponudbi združujemo klasične sadike balkonskega cvetja, zelenjave in trajnic kot tudi najnovejše vrste rastlin od znanih svetovnih žlahtniteljev ali blagovnih znamk kot na primer skupina Proven Winners (https://www.provenwinners.eu/sl.html), ki vsako leto predstavi več ekskluzivnih rastlin, ki jih uvažamo kot sadike od enega največjih gojiteljev v Nemčiji, vrtnarije Kientzler (https://www.kientzler.eu/). Poleg tega asortimana naši vrtnarji gojijo sadike večine drugih priznanih žlahtniteljev in gojiteljev iz Europe. 
Poleg sadik, vam na nekaterih naših vrtnarijah in vrtnih centrih ponujamo ves potrebni material za sajenje, za vzdrževanje rastlin in vrtov, kot so substrati, gnojila, izboljševalci tal, travne mešanice semen, posode za sajenje, oprema in stroji za vzdrževanje vrta.
Večina naših članov nudi tudi floristične usluge, kot so vse vrste cvetličnih aranžmajev, okraševanje prostorov, prodaja eksotičnih lončnic in rezanega cvetja.
Poskušamo vam pripraviti celovito ponudbo za ocvetličenje in vzdrževanje vašega doma, okrasnih gredic, zelenic in drugih nasadov.
Več naših članov ekskluzivno proizvaja in zastopa več tujih ponudnikov kakovostnega materiala:
- vrhunskih loncev in drugih posod za sajenje, 
- ekskluzivnih sadik okrasnih rastlin
- vrhunskih loncev in drugih posod za sajenje
- profesionalnih gnojil in substratov
Vrtnarije in vrtni centri naših članom, ponujamo bogato izbiro domačih in uvoženih rastlin, ki jih z redno oskrbo ohranjajo v bujni rasti, kar je večkrat problem pri drugih trgovcih z rastlinami.
Glede na naše dolgoletne izkušnje in reference, vam nudimo optimalno razmerje med ceno in kvaliteto naših produktov in uslug in vam zagotavljamo:
Z nami in našimi materiali vam bo uspelo! Ker smo vrtnarji.
Vabimo vas v naše vrtnarije, kjer dobite obširen katalog na 86 straneh, dobre produkte in svetovanje. Za pokušino si lahko ogledate našo spletno predstavitev, trgovino z določenimi izdelki in ostalo ponudbo Profesionalne vrtnarske družbe.
Element je bil uspešno dodan v košarico.